Με το Scratch, μπορείτε να προγραμματίσετε τις δικές σας διαδραστικές ιστορίες, παιχνίδια και κινούμενα σχέδια – και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με άλλους στην online κοινότητα.

Το Scratch βοηθά τους νέους να μάθουν να σκέφτονται δημιουργικά, να σκέφτονται συστηματικά και να συνεργάζονται – βασικές δεξιότητες για τη ζωή στον 21ο αιώνα.

Το Scratch σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και συντονίζεται από το Scratch Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Παρέχεται δωρεάν.

Θα σχεδιάσουμε πολλά παιχνίδια, όπως φιδάκι, flappy bird, pacman, basketball, τοξοβολία και ότι άλλο μας ενθουσιάσει εκείνη τη στιγμή.

Το Scratch έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέους ηλικίας 8 έως 16 ετών, αλλά άτομα κάθε ηλικίας δημιουργούν και μοιράζονται με το Scratch. Τα μικρότερα παιδιά μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν το ScratchJr , μια απλοποιημένη έκδοση του Scratch που έχει σχεδιαστεί για ηλικίες 5 έως 7 ετών.

Avoid the Bat - Scratch

Χρησιμοποίησε την κάμερα του υπολογιστή σου και δημιούργησε παιχνίδια με artificial intelligence. Κατάλληλο για ηλικίες 8+

Nerd keep bug at bay! - Scratch

Δημιούργησε τώρα το δικό σου Nerd ήρωα και παίξε ατελείωτες ώρες. Κατάλληλο για ηλικίες 8+

Pacman - Scratch

Δημιούργησε τώρα το δικό σου pacman και παίξε ατελείωτες ώρες. Κατάλληλο για ηλικίες 8+

ili's Playground

CodingMadeEasy();

Ανακαλύψτε το μαγευτικό κόσμο του προγραμματισμού!