Με το Πρόγραμμα Mind+ μπορείς να δημιουργήσεις έναν ολόκληρο ψηφιακό κόσμο και να προγραμματίσεις εύκολα μικροελεγκτές όπως το micro:bit και τον Arduino! Δυνατότητα offline προγραμματισμού. Είναι βασισμένο στη γλώσσα προγραμματισμού Scratch. 

Το Mind+ υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα Hardware, όπως Arduino, micro: bit ή ακόμη και μια σειρά εκπαιδευτικών μικροελεγκτών που βασίζονται στο ESP32. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικροελεγκτές για να αλληλεπιδράσετε με τον υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, αλλά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον κώδικα και να τους αφήσετε να λειτουργήσουν ως αυτόνομες έξυπνες συσκευές. 

Ο ενσωματωμένος διερμηνέας στο Mind+ μετατρέπει τα μπλοκ είτε σε γλώσσα προγραμματισμού Python ή C, δημιουργώντας μια σταθερή αλλά προοδευτική διαδρομή εκμάθησης του κώδικα.

Η ενσωματωμένη λίστα στοιχείων σας επιτρέπει με ένα κλικ να προσθέσετε ηλεκτρονικές μονάδες στο έργο σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αισθητήρες, ενεργοποιητές, μονάδες οθόνης ή επικοινωνίας για να κάνετε το έργο σας διασκεδαστικό και ισχυρό.

 

ili's Playground

CodingMadeEasy();

Ανακαλύψτε το μαγευτικό κόσμο του προγραμματισμού!